Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 50920

Intense pasta-inzet 20 cm - Diameter 20 cm H: 19,5 cm

Voor 72,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 50920

Bij ons heeft u altijd de beste producten zoals deze Kookgerei. We streven er naar dat we de beste hulp bieden op de door ons verkochte producten. Met de laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze Demeyere Kookgerei met model 50920. Vind u het deze Kookgerei ergens anders goedkoper dan kunt u dat ons altijd verwittigen.De 50920 van dit merk wordt voor Belgie kosteloos verstuurd, uiteraard kunt u de 50920 altijd gratis afhalen in onze winkel. In Nederland kunt u de Demeyere kookgerei gratis laten bezorgen bij uw woning.

Intense pasta-inzet 20 cm - Diameter 20 cm H: 19,5 cm

Merk
Demeyere
Model
50920
EAN
5412191509203

Productbeschrijving
Bij Demeyere wordt uitzonderlijke kwaliteit gecombineerd met tijdloze vormgeving. De Intense-serie van Demeyere voldoet aan alle eisen van zowel de professionele- als hobbykok.
Deze betreft een Intense Pasta-inzet met een diameter van 20cm. Plaats deze in een pan met dezelfde diameter en kook je pasta. Afgieten is niet nodig, je neemt de inzet er simpelweg weer uit en voila!
Kenmerkend voor deze serie is het gebruik van het fameuze 3mm dikke 5-lagenmateriaal. Roestvrijstaal wordt gecombineerd met een aluminium kern welke zorgt voor een optimale warmteverdeling- en geleiding. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en ook nog eens ovenbestendig tot en met 250 graden Celsius.
Ook blijven de artikelen uit de Intense-serie jarenlang als nieuw door de Silvinox oppervlaktebehandeling.  Middels een elektrochemisch proces worden ijzer en onzuiverheden van het oppervlak verwijderd. Het roestvrijstaal is hierdoor ‘gladder’ en dusdanig makkelijker te reinigen. Ook biedt het na deze oppervlaktebehandeling een hoge weerstand tegen vingerafdrukken (fingerprintproof) en kan het beter tegen agressievere zepen en sterk zuurhoudende ingrediënten.
Het mooiste effect van Silvinox: je pan blijft, zelfs na jaren intensief gebruik, prachtig zilverwit!
De handvaten van de pannen uit de Intense-serie zijn vervaardigd uit gegoten roestvrijstaal. Ergonomisch vormgegeven voor het grootst mogelijke gebruikersgemak en zeer strak aan de pan gelast voor een professionele uitstraling. De grepen uit de Intense-lijn zijn relatief breed en hoog ten opzichte van andere lijnen van Demeyere; zo oogt het geheel wat robuuster en moderner.
Na gebruik zijn de pannen, mede door de Silvinox behandeling, zéér makkelijk schoon te maken. In principe mogen ze in de vaatwasser, al kan door het gebruik van té agressieve zeepproducten het oppervlak aangetast worden en uiteindelijk kunnen gaan corroderen. Om dit te voorkomen kun je het beste fosfaatvrije afwasmiddelen- en blokjes gebruiken of de speciaal door Demeyere ontwikkelde reinigingscreme.  
 
Technische kenmerken
Intense Pasta-inzet, 20cm
Bovenmaat: 20cm
Materiaal: Aluminium, RVS
Vaatwasserbestendig: Niet Aangeraden
EAN code: 5412191509203
Merk: Demeyere
Serie: Intense
Type product: Pasta-inzet

Demeyere 50920



(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))




Deze Demeyere 50920 kookgerei is bij ons verkrijgbaar voor slechts € 72,00

ID: 42617/30803
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA